malmö idag

Nu ska jag ut i stallet och rida, för sen efter lunch ska familjen åka till malmö för Melanie, min lillasyster, ska springa på MAI galan.
Selma har "vila" nu efter EM, men jag rider henne mer eller mindre varje dag. Med stora hästar kan man aldrig ställa av dom helt, utan man måste ändå hålla igång dom annars blir de stela och tappar väldigt mycket muskler. Dessutom tar det 10 gånger så lång tid att bygga upp muskler än att tappa dom! Så Selma ska iaf få ett lättare pass på banan, jobbar mycket med att ha henne mjuk och lydig.
Viva är i full gång efter att hon fått vila från EM:et! När jag kom hem tävlade jag faktiskt henne i en 1.30 klass och var dubbelnolla och 4:a! Fastän jag inte ridit henne på en månad, haha.. Men hon har ju hållts igång här hemma.
Bloggar mer ikväll och berättar mer om EM då också! Här kommer några bilder så länge. pussuppvärmning dagarna innan:)SVERIGE!Selma går felfritt i lagklassen!Första dagen regnade det gaaanska mycket!

bloggar igen

Ska börja blogga igen nu efter "EM uppehållet" :)
Kan iaf bara snabbt berätta att jag slutade 28:a på EM utav 103 startande, så är mycket nöjd med Selma trots alla komplikationer på vägen.. (Selma fick transportsjukan)
men mer om EM kommer!
bild från EM!!
kram

RSS 2.0